vipa
driloni com
vala – old
Fillimi / Lajmet / Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Gjovani Fungo thotë se gjendja e sigurisë në Kosovës është stabile
Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Gjovani Fungo thotë se gjendja e sigurisë në Kosovës është stabile

Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Gjovani Fungo thotë se gjendja e sigurisë në Kosovës është stabile

Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Gjovani Fungo, i cili largohet së shpejti nga Kosova,  gjatë një konference të mbajtur për  media, ka shpalosur objektivat që janë arritur gjatë mandatit dhe sigurinë e vendit tonë. Gjendja e sigurisë në sipas Fungos është e qetë dhe sai nuk sheh kërcënime në aspektin e sigurisë, duke vlerësuar lartë bashkëpunimet me Policinë e Kosovës, Forcë e Sigurisë së Kosovës dhe EULEX-in.  Aspektet e sigurisë janë zhvilluar në mënyrë shumë efikase. Kemi një bashkëpunim të shkëlqyeshëm me Policinë e Kosovës, Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe EULEX-in” tha Fungo.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...