valamobile
akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Komiteti i komuniteteve në Deçan mbajti takimin e parë për vitin 2019

Komiteti i komuniteteve në Deçan mbajti takimin e parë për vitin 2019

Komiteti për Komunitete, organ i Kuvendit të Komunës së Deçanit, ka mbajt takimin e rregullt të udhëhequr nga kryesuesi Elmir Nezaj, në praninë e anëtareve të këtij komiteti, përfaqësuesve të OSBE-së dhe UNMIK-ut. Pas miratimit të procesverbalit nga mbledhja e kaluar, zyrari Shaban Pejqinoviq  bëri të ditur se, që nga takimi i kaluar nuk kemi pranuar ndonjë krekës apo ankesë nga përfaqësues të komuniteteve, ne si zyrë në komunë vetëm pranojmë palët për ti orientuar në drejtorit përkatëse apo për të ju ndihmuar në shënimin e ndonjë kërkese. Sa i përket personave të kthyere nga vendet e treta në këtë periudhë nga takimi i kaluar nuk kemi pas asnjë tha Pejqinoviq. Nga ky takim nuk doli asnjë rekomandim që vlen të theksohet.

Kontrolloni gjithashtu

Në 20-vjetorin e rënies së tyre, Komuna e Skenderajt nderon dëshmorët e kombit Beqir Meha e Ajet Beqiri

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, nënkryetari Nuredin Lushtaku, drejtorët komunalë, familjarë, përfaqësues të ...