tv dielli
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Komiteti për Komunitete në Malishevë miratoi Planin e Punës për vitin 2020

Komiteti për Komunitete në Malishevë miratoi Planin e Punës për vitin 2020

Nën udhëheqjen e Kryesueses, Hidajete Mazreku, u mbajt mbledhja e fundit e rregullt e mbetur për vitin 2019, e Komitetit për Komunitete në komunën e Malishevës. Në këtë mbledhje anëtarët e komitetit, kryesisht u orientuan në debat, për Planin e Punës së Komitetit për Komunitete për vitin 2020, ku kishin përfshirë kërkesat e komuniteti, për rregullim të infrastrukturës së kanalizimit, integrimit në shoqëri, arsim parauniversitar dhe Universitar, çështje socio- ekonomike etj. Në fund u përcaktua edhe mbledhja e parë e Komitetit për Komunitet, që do të mbahet për vitin 2020.

Kontrolloni gjithashtu

Reagim i MKRS-së për rastin e futbollistit Ilija Iviq

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, pas komunikimit dhe konsultimit me Federatën e Futbollit të ...