vipa
driloni com
Fillimi / Institucionet / Komuna dhe artistët kaçanikas konfirmojnë bashkëpunimin për aktivitete komunale artisitke

Komuna dhe artistët kaçanikas konfirmojnë bashkëpunimin për aktivitete komunale artisitke

Nënkryetari i Komunës së Kaçanikut Ylber Bajra, ka pritur në një takim grupin muzikor “Fortuna” nga Kaçaniku. Në takim u konfirmua bashkëpunimi si dhe promovimi sa më aktiv i artit në Komunën e Kaçanikut. Nënkryetari Bajra premtoi mbështetje komunale për nismat artistike që kanë për qëllim promovimin e artit dhe kulturës kaçanikase.

Kontrolloni gjithashtu

KOMISIONI SHTETËROR I MATURËS MBAJTI TAKIM KU U DISKUTUA PËR AFATIN E DYTË TË MATURËS SHTETËRORE 2018

Komisioni Shtetëror i Maturës ka mbajtur mbledhjen e radhës ku është diskutuar rreth përgatitjeve për ...