Komuna e Malishevës do të organizoj aktivitete të shumta me rastin e 16 qershorit ditës së Çlirimit

Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në komunën e Malishevës, me rastin e shënimit të 16 Qershorit – Ditës së Çlirimit dhe të ditës së Dëshmorëve të Malishevës, nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Malishevës z.EKREM KASTRATI, do të organizohen aktivitete sipas kësaj AGJENDE. Aktiviteti nisë me Orën Letrare e cila do të mbahet më 9.06.2023 në ora 14:00, ditë e premte, në sallën e Kuvendit të Komunës dhe do të shpallën tre fituesit e Konkursit Letrarë. Janë paraqitur 54 konkurrent për tri çmime me shumën: Vendi i parë 150 eu, vendi i dytë 100 eu dhe vendi i tretë 50 eu. Me këtë rast ftohen Shoqata, shkrimtarë, Poet dhe dashamirë të Poezisë për të lexuar poezitë autoriale. Në fund është planifikuar ndejë e organizuar për pjesëmarrësit.

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latifi: PANDELI MAJKO – QYTETAR NDERI I RAHOVECIT

Rahoveci, sot, kremton një ndër ditët më të gëzueshme në historinë tonë më të re, …