Daut Haradinaj: Flijimi i tyre u bë gurthemel i lirisë sonë

Më 6 qershor 1999, pak ditë para çlirimit, ishte beteja e fundit e Brigadës 131 ‘Jusuf Gërvalla. Atë ditë ranë shokët e mi, Shpend Malaj dhe Burim Mustafaj, luftëtarë të zotë e sypatrembur që nuk iu ra morali asnjëherë, me gjithë rraskapitjen në beteja të njëpasnjëshme.
Kjo datë shënon gjithashtu, rënien heroike të dëshmorit Jeton Dedushaj dhe 4-vjetorin e ndarjes nga jeta të luftëtarit të shquar të Brigadës 131 ‘Jusuf Gërvalla’, Zeqir Nimonaj.
Edhe pse kanë kaluar shumë vjet, ata vazhdojnë të mbesin të gjallë në kujtesën time.
Flijimi i tyre u bë gurthemel i lirisë sonë.
Lavdi!

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …