leoni

Komuna e Malishevës e gatshme për procesin e regjistrimit të popullsisë në Kosovë

Sot është mbajtur mbledhja e parë e Komisionit Komunal të Regjistrimit të Popullsisë në Komunën e Malishevës, që kryesohet nga kryetari i Komunës së Malishevës, z. Ekrem Kastrati, dhe në përbërje të zyrtarëve tjerë komunalë, përfaqësues të ASK-së, si dhe të shoqërisë civile. Në këtë mbledhje të parë të këtij Komisioni është diskutuar rreth përgatitjeve të nevojshme për procesin e regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në Kosovë, me theks të veçantë në territorin e Komunës së Malishevës. Kryetari Kastrati është shprehur se Komuna e Malishevës është e gatshme për këtë proces tejet të rëndësishëm për vendin, dhe madje ka kërkuar nga anëtarët e KKR-së, që të punojnë me kapacitete të plota derisa i gjithë ky proces të përmbyllet, konform afateve të parapara kohore. Komisioni Komunal për Regjistrimin e Popullsisë në Komunën e Malishevës në fund të këtij takim fillestar ka bërë thirrje që të informohen sa më shumë qytetarët e komunës së Malishevës, që të aplikojnë në konkursin për pranimin e Regjistruesve dhe Mbikëqyrësve që do të angazhohen në këtë proces, konkurs ky që do të jet i hapur deri më 2 tetor 2023.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e tretë të rregullt

Komiteti për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve dhe Veteranëve të UÇK-së  dhe Martirëve të luftës në …