Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovë – Luksemburg me projekte të përbashkëta edhe gjatë vitit 2019

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovë – Luksemburg me projekte të përbashkëta edhe gjatë vitit 2019

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka pritur të mërkurën në një takim udhëheqësit e Fondacionit Kosovë – Luksemburg. Qëllimi i këtij takimi ishte planifikimi i projekteve të reja që priten të realizohen përgjatë vitit 2019, si dhe për mundësin e vazhdimit të projekteve të tjera edhe gjatë vitit 2020. Kryetari Haliti dhe drejtori menaxhues i Fondacionit Kosovë – Luksemburg, Fisnik Beqiri, kanë diskutuar për projektet në Arsim, Gjenerim të të ardhurave, Bujqësi dhe zhvillim të komunitetit. Gjithashtu, në emër të Institucioneve komunale të Vitisë, kryetari i ka falënderuar përfaqësuesit e këtij fondacioni për kontributin dhe bashkëpunimin tejet të mirë që kanë pasur, në realizim të projekteve të deritanishme.

Kontrolloni gjithashtu

Filloi Faza e II-të e hapjes së rrugëve fushore

Sot u inspektuan zhvillimet e punimeve, projekti“ Hapja e rrugëve Fushore në Komunën e Junikut-Faza ...