mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë mbanë edhe një punëtori rreth hartimit të Planit të ri Zhvillimor Komunal

Komuna e Vitisë mbanë edhe një punëtori rreth hartimit të Planit të ri Zhvillimor Komunal

Komuna e Vitisë është duke punuar në hartimin e ri të Planit Zhvillimor Komunal (PZHK). Me këtë rast sot në Viti, nën kryesimin e Ajet Sallahut, Drejtor për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit është mbajtur një punëtori e përbashkët me grupin e punës të profileve dhe fushave të ndryshme tematike me Koordinatorin nga Instituti i Planifikimit Hapësinor të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Republikës së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij restaurojnë objektin e Muzeut komunal

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij CHwB, kanë nënshkruar një ...