KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë reagon ndaj shkrimeve publike për Projektin, Rivitalizimi i ndërtesës së Komunës së Vitisë

Komuna e Vitisë reagon ndaj shkrimeve publike për Projektin, Rivitalizimi i ndërtesës së Komunës së Vitisë

Komuna e Vitisë reagon ndaj shkrimeve publike për Projektin Rivitalizimi i ndërtesës së Komunës së Vitisë. Numri i Prokurimit: 657-19-2481-521, Numri i brendshëm: Vi 657-19-024-521.

Organi mbikëqyrës njofton opinionin e gjerë se ky projekt është ende në fazën e implementimit. Lidhur me disa paramasa të publikuara njoftojmë opinionin se ato janë paramasa me sasi të planifikuara gjatë fazës tenderuese dhe se implementimi i projektit është duke u bërë me sasitë reale dhe se për pozicionet ku sasitë e planifikuara gjatë fazës tenderuese kanë qenë më të mëdha se sasitë reale, për këto pozicione janë bërë zëvendësimet dhe aprovimet konform Ligjit të Prokurimit Publik. Andaj projekti është duke u implementuar sipas kushteve të kontratës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Nxënësit e SHMTP “Jonuz Zejnullahu” fitues të vendit të parë në projektin “Sfida Kreative”

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike Profesionale “Jonuz Zejnullahu”, janë fitues të vendit të parë ...