leoni

Komuna e Vitisë shpalli konkursin publik për vendosjen e bizneseve në parkun industrial 

Komuna e Vitisë,  ka shpallur sot konkursin publik të fazës së parë për vendosjen e bizneseve në parkun  industrial në  Budrikë të Vitisë. Përndryshe ky park industrial shtrihet përgjatë rrugës magjistrale në fshatin Budrikë dhe ka një sipërfaqe prej 155000m2.  Parku shihet i një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik të vendit në veçanti për regjionin e lindjes.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu pranoi veprën e Dr. Nijazi Halili “Sfidat globale në shekullin XXI”

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka pritur në takim profesorin, doktorin e shkencave, …