Brickos

Kongresi Amerikan

Kongresi Amerikan ka bërë thirrje për ta përgatitur Kosovën në programin Partneritet për Paqe të NATO-s

Duke folur për  ndërmarrjen e Kongresit Amerikan, i cili i  ka bërë thirrje  Qeverisë për ta përgatitur Kosovën drejt përfshirjes në programin Partneritet për Paqe të NATO-s, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se  është një lajm shumë i mirë për të gjithë qytetarët e vendit të cilët dëshirojnë ta shohin vendin tonë sa më shpejtë pjesë të aleancës së Atlantikut Verior. Po ashtu është një tjetër provë e miqësisë së përhershme të Shteteve të Bashkuara të Amerikës pasi me këtë veprim dēshmojnë sërish se janë aleatë në të cilët mund të llogarisim gjithmonë për mbështetje,  është shprehur mes tjerash kryekuvendari Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …