KPF në Malishevë mbajti mbledhjen e katërt të radhës

Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF), organ i Kuvendit të Komunës së Malishevës, nën drejtimin e kryesuesit të Kuvendit të Komunës, Aziz Thaçi, ka mbajtur mbledhjen e katërt të radhës, për këtë vit, dhe ka dhënë disa rekomandime për mbledhjen e ardhshme të Kuvendit të Komunës së Malishevës. Në mesin e këtyre rekomandimeve është draft programi komunal, trevjeçar për banim 2017-2020.

Pas shqyrtimeve, Komiteti për Politikë dhe Financa ka rekomanduar për mbledhjen e ardhshme të kuvendit, informimin e Kryetarit të Komunës, për punën e KKSB-së, për vitin 2016, si dhe është rekomanduar për kuvend edhe plani i punës për vitin 2017. Po ashtu për kuvend, është rekomanduar edhe plani vjetor i njësisë së auditorit të brendshëm.

Për mbledhjen e ardhshme, janë rekomanduar edhe raporti i punës për vitin 2016, pastaj plani i punës për vitin 2017, i Qendrës për Punë Sociale në Malishevë, si dhe draft-Programi komunal trevjeçar i banimit 2017-2020, si dhe raportet e dy komisioneve që kanë të bëjnë me pronat.

Krahas këtyre rekomandimeve, për mbledhjen e ardhshme, KPF ka rekomanduar edhe katër kërkesa të qytetarëve, që kryesisht kanë të bëjnë me ndërrim destinimi të tokës.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …