Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shqyrton vendimet e Gjykatës Supreme

KQZ miraton dizajnin e përmbajtjes së fletëvotimit

Komisioni Qendror Zgjedhor mban sot mbledhjen e radhës, ku pikë e rendit të ditës do të jetë edhe shqyrtimi dhe miratimi i dizajnit dhe përmbajtjes së Fletëvotimit dhe Broshurës së Kandidatëve të Subjekteve Politike. Gjatë kësaj mbledhje do të bëhet edhe rekomandimi për akreditimin e vëzhguesve, si dhe shqyrtimi dhe miratimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes KQZ-së dhe MASHT-it.

Kontrolloni gjithashtu

Rikthehet pllaka përkujtimore e okupatorëve serbë në luftërat e viteve 1912-1918, kur ata pushtuan dhe e masakruan Kosovën

Dioqeza Serbe e Rashkës-Prizrenit, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, e kanë kthyer …