vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryeministri, Edi Rama, dëshiron mbështetje nga Bashkimi Evropian për goditjen e bandave kriminale
Edi Rama

Kryeministri, Edi Rama, dëshiron mbështetje nga Bashkimi Evropian për goditjen e bandave kriminale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, dëshiron të ketë mbështetje nga Bashkimi Evropian për goditjen e bandave kriminale, që përfitojnë nga shitja e drogës, prostitucioni, trafikimi i njerëzve dhe nga aktivitetet e tjera joligjore. ë një letër dërguar dje 28 shteteve anëtare të BE-së, zoti Rama ka shkruar se liderët e bandave duhet të arrestohen dhe ndiqen penalisht, ndërsa çfarëdo pasurie e fituar nga ky aktivitet kriminal të konfiskohet, raporton agjencia AP nga Tirana. Ne dëshirojmë ta kemi ndihmën tuaj dhe ta afrojmë tonën, që t’i kapim këta njerëz dhe t’i sjellim para drejtësisë. Kryeministri Rama thotë se disa prej tyre veprojnë në shtetet e Bashkimit Evropian.

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...