Kryeministri, Haradinaj ka zhvilluar një takim me sekretarin e Përgjithshëm të NATO-së, Jens Stoltenberg

Kryeministri, Haradinaj ka zhvilluar një takim me sekretarin e Përgjithshëm të NATO-së, Jens Stoltenberg

Disa nga temat e takimit të kryeministrit Haradinaj me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Stoltenberg ishin: situata politike dhe e sigurisë në vend dhe rajon, progresi i arritur në Kosovë, me theks të veçantë procesi i tranzicionit i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forca të Armatosura, si një forcë multietnike, profesionale dhe sipas standardeve të NATO-s, Roli i NATO-së në Kosovë ishte jetik për popullin tonë në kohë lufte, kontributi i së cilës vazhdon edhe në ditët e sotme. Objektivi ynë kryesor strategjik mbetet aplikimi i plotë i standardeve të Bashkimit Evropian në rrugën tonë drejt procesit të integrimit në BE dhe përpjekjet për t’u bërë pjesë e Aleancës më të madhe të paqes e sigurisë në botë, NATO-s”, ka thënë kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, pas takimit me Stoltenbergun në Nju Jork.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …