Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka arritur në Kosovë pas dy vizitave zyrtare që i ka pasur në Amerikë dhe në Zvicër

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka aritur  në Kosovë pas dy vizitave zyrtare që i ka pasur në Amerikë  dhe Zvicër. Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i qeverisë, Përparim Kryeziu. Albin Kurti ka qëndruar 20 ditë jashtë Kosovës. Dy javë ka qëndruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndërsa afro një javë në Zvicër. Gjatë vizitës së tij në Shtetet e Bashkuara e në Zvicër, kreu i qeverisë është takuar me senatorë, përfaqësues shtetërorë e drejtues të kompanive të mëdha, por jo me asnjërin nga zyrtarët e lartë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri: AAK-ja e shqetësuar me qasjen injoruese të BE-së ndaj Kosovës e trajtimin joserioz të kërkesës për lëvizje të lirë

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri ka folur për çështjen e mos liberalizimit …