Fillimi / Lajmet / Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i ka dhënë mbështetje Qeverisë së Kosovës për vendosjen e masës së reciprocitetit me Serbinë
Edi Rama

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i ka dhënë mbështetje Qeverisë së Kosovës për vendosjen e masës së reciprocitetit me Serbinë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i ka dhënë mbështetje Qeverisë së Kosovës për vendosjen e masës së reciprocitetit për targat e automjeteve me Serbinë.  Rama ka shkruar se Kosova e ngre këtë problem me plot të drejtë. Tani që problemi të zgjidhet dhe reciprociteti i targave të garantohet duhet shmangur bumerangun e ngrirjes së konfliktit në këtë pikë (siç ndodhi me tarifën 100% .Duhet që Kosova të dialogojë, Serbia të bashkëpunojë, BE të ndërmjetësojë”, ka shkruar Edi Rama i sulmuar pa të drejtë nga jugo mediet në Kosovë, por edhe atë në Shqipëri që financohen nga Greqia dhe që nxisin armiqësi mes  Kosovës dhe Shqipërisë.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...