Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në krye të një delegacioni qeveritar po qëndron për një vizitë zyrtare në Kroaci

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në krye të një delegacioni qeveritar po qëndron për një vizitë zyrtare në Kroaci

Kryeministri i Shqipërisë,  Edi Rama, në krye të një delegacioni qeveritar  po qëndron për një vizitë zyrtare në Kroaci Ai u prit në Zagreb me ceremoni zyrtare nga Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq. Kryeministri  Edi Rama ka shpërndarë  në rrjetet sociale momente nga pritja zyrtare, ku shihet se   fillimisht u intonuan  himnet e të dyja vendeve. Ndërkohë të dy  kryeministrat prezantuan  delegacionet që i shoqëronin. Kryeministri Rama shoqërohet në këtë vizitë nga ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete dhe ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu. Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete dhe ministri i Punës, Sistemit të Pensioneve, Familjes dhe Politikës Sociale të Kroacisë, Marin Piletić nënshkruan sot në Zagreb, marrëveshjen për mbrojtjen shoqërore. Kjo marrëveshje u siguron qytetarëve të të dyja vendeve njohjen e ndërsjellë të kontributeve të sigurimeve shoqërore për përfitimin e pensioneve.

Kontrolloni gjithashtu

Alicia Kearns: Bashkimi Evropian është joproduktiv për de-përshkallëzimin e situatës në veri, duke inkurajuar Beogradin

Kearns: Të mos lejojmë akterët armiqësorë ta rindezin konfliktin në Kosovë

Deputetja e Britanisë së Madhe, Alicia Kearns ka bërë thirrje që të mos lejohet rindezja …