vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës
Haradinaj: Të trajtohen me prioritet rekomandimet e dala nga Raporti i vendit për zbatimin e ERA-së

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot takon zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës. Kryeministri Haradinaj në ora 11:00 pret në takim Bruno Questel, përfaqësues zyrtar i Presidentit të Francës, Emmanuel Macron. Ndërkaq, në ora 16:45, Haradinaj takon senatorin amerikan Ron Johnson.

Kontrolloni gjithashtu

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shprehu shqetësim për menaxhimin e parasë publike në Kosovë, veçanërisht ...