Albin Kurti pajtohet pёr zvogёlimin e menjёhershёm tё policisë në veri dhe për zgjedhje parakohshme pas verës

Kryeministri Kurti ju ka bërë thirrje investitorëve të marrin pjesë në ankandin e parë të Kosovës në energji solare

Kryeministri, Albin Kurti ju ka bërë thirrje investitorëve të marrin pjesë në ankandin e parë të Kosovës në energji solare. Ai ka shkruar se Qeveria garanton proces të drejtë dhe transparent. “Ne ftojmë investitorët në ankandin e parë në Kosovë, të PV diellore 100 MW, të cilin e kemi nisur me mbështetjen e USAID. Qeveria jonë garanton një proces të drejtë dhe transparent, si dhe kritere tërheqëse, përfshirë tokë publike me 15 vjet të garantuara APP, qira 30-vjeçare dhe lidhje afër rrjetit” ka shkruar kryeministri, Albin Kurti.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …