driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton se të premten është dita e parë e Fitër Bajramit
Namazi i Fitër Bajramit, në Xhaminë e Fshatit Bajgorë, u fal me plisa të bardhë mbi kokat e besimtarëve

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton se të premten është dita e parë e Fitër Bajramit

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka njoftuar opinionin se muaji i madhëruar i Ramazanit përfundon ditën e enjte, ndërsa dita e parë e festës së Fitër Bajramit është të premten. “Manifestimi qendror për festën e Fitër Bajramit për Republikën e Kosovës mbahet në Xhaminë e Madhe në Prishtinë. Manifestimi fillon në orën 04:10, me faljen e namazit të sabahut, pas të cilit do të jetë ligjërata tematike kushtuar kësaj feste nga drejtori i Medresesë, Jakup ef. Çunaku. Namazi i Fitër Bajramit falet në ora 05:34 minuta të cilit do t’i prijë, Resul ef. Rexhepi-sekretar i përgjithshëm i BIK-ut”, është thënë në njoftimin e BIK-ut. Hytben e Fitër Bajramit do ta mbajë Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, i cili do t’u drejtohet opinionit të gjerë me mesazh për këtë festë

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...