Kryetari Aliu ka mirëpritur, ekipin e suksesshëm të notarëve të rinj nga Klubi i Notit “Ferizaj”

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka mirëpritur, ekipin e suksesshëm të notarëve të rinj nga Klubi i Notit “Ferizaj”, të përbërë nga maratonistët Dea Misini, Dea Shabani dhe Erion Selmani, që sfiduan ujërat deri në 5000 metra gjatësi e që gjithashtu, në këtë sezon, morën pjesë në gara të shumta rajonale, duke përfaqësuar denjësisht e suksesplotë Ferizajn dhe gjithë Kosovën në këtë sport, sukses ky që ka pasur e do ta ketë mbështetjen tonë të plotë.

Kontrolloni gjithashtu

U promovuan veprat e profesorëve Muhamet Qerimi, Dren Brahimaj dhe Ermal Baze

Sot, Kryetari i Komunës së Deçanit z. Bashkim Ramosaj, ishte në mesin e profesorëve universitar …