leoni

Kryetari Aliu ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit “Qeverisja e pronës” nga USAID, znj. Jennifer Ober

Aktiviteti i USAID Kosovo Qeverisja e Pronës, ka përzgjedhur Komunën e Ferizajt që viteve pasrendëse të bashkëpunohet në përmirësimin e sistemit të të drejtave pronësore në Kosovë, fuqizimit të grave dhe përmirësimin e të drejtave formale të pronës dhe investimet në pronën e paluajtshëm. Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu ka thënë se, ishte kënaqësi e veçantë të mirëprisja drejtoreshën e Aktivitetit “Qeverisja e pronës” nga USAID, znj. Jennifer Ober bashkë me ekipin e saj, ku edhe nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit, përmes së cilës synojmë të arrijmë objektivat e lartpërmendura të këtij aktiviteti.

 

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 28 Nëntorit kryetari Latifi uron gjithë shqiptarët kudo ku janë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i ka uruar të gjithë shqiptarët ku do …