Fillimi / Institucionet / Kryetari Ballazhi, pret në takim pune Komandantin Italian Col. Andrea Bertazzo

Kryetari Ballazhi, pret në takim pune Komandantin Italian Col. Andrea Bertazzo

Kryetari Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi, priti në takim pune Komandantin e Komandës Regjionale Perëndim të trupave të KFOR-it në Kosovë Col. Andrea Bertazzo. Takimi është realizuar me rastin e pranim-dorëzimit të dy donacioneve të Kontingjentit Italian të KFOR-it për komunën e Hanit të Elezit, atë të Paneleve diellore për objektin e Komunës së Hanit të Elezit si dhe këndin e Lojërave për fëmijët e Çerdhes “Ardhmëria”

Në aktin e nënshkrimit të marrëveshjes së pranimit të projektit të paneleve diellore col. Bertazzo tha se ndjehet shumë i lumtur që me këtë donacion po kontribuojmë në një projekt që ka për qëllim gjenerimin e energjisë së ripërtritshme e me rëndësi të veçantë të kontribuojmë në kursimin e mjeteve nga buxheti i komunës.

Ai tha se me këtë projekt e bëjmë promovimin e kësaj teknologjie edhe te qytetarët e komunës si formë e kursimit dhe mbrojtjes së ambientit.

Komandantin Italian Col Andrea Bertazzo tha se këto projekte do të ju shërbejnë shumë gjeneratave të ardhshme.

Ndërsa Kryetari I Komunës Mehmet Ballazhi duke i falënderuar pjesëtarët e Kontingjentit Italian të KFOR-It për këto donacione tha se në emër të qytetarëve të komunës duhet të ju falënderojmë edhe për kontributin dhe angazhimin e juaj fisnik në ndërtimin e vendit tonë që nga paslufta.

Jemi në veçanti falënderues për përkrahjen e vazhdueshme për komunën e Hanit të Elezit në shumë projekte.

Kryetari Ballazhi tha se shpreson që kjo frymë e bashkëpunimit të vazhdoj edhe me projektet tjera dhe se dyert e Komunës së Hanit të Elezit do të jenë gjithmonë hapura për ju dhe për të gjithë donatorët që do të kenë vullnetin për bashkëpunim me Komunën e Hanit të Elezit.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe gjimnazi “Kuvendi i Junikut” në Junik me mësim Online

Komuna e Junikut ka njoftuar të gjithë nxënësit, Personelin Arsimor dhe Prindërit se, Task Forca ...