Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Kryetari Begaj realizoi takimin e rregullt me qytetarë

Në takimin e rregullt me qytetarë,  kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj,  dëgjoi nga afër, kërkesat, shqetësimet dhe nevojat  e qytetarëve të Komunës së Malishevës.

Kërkesat e palëve, ishin nga më të ndryshmet, të cilave, kryetari , kërkonte një zgjidhje, konform bazës ligjore, duke i adresuar në departamentet- (Drejtoritë) të cilat janë të autorizuar të merren  më kërkesat e palëve dhe t’u japin zgjidhje.

Qytetarët, shprehen kërkesa: Për punësim, shërim brenda e jashtë vendit, strehim, ushqim e veshmbathje, meremetim shtëpishë e deri të ato për infrastrukturë rrugore, ujësjellës e kanalizim.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohet fillimi i luftimeve për Rahovecin

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, me bashkëpunëtor dhe qytetarë të shumtë, te Muri …