Kryetari Haliti ka vizituar punimet që po zhvillohen në komunën e Vitisë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtorë, ka vizituar sot punimet që po zhvillohen në qytetin e Vitisë, konkretisht rregullimin e trotuarit afër rrethrrotullimit te xhamia dhe në rrugën përgjatë lumit “Morava e Binçës” prej xhamisë së qytetit deri të kryqëzimi afër marketit “Rifa”, hapësirë kjo e cila është duke u rregulluar me kalldrëm. Ky projekt po bëhet në kuadër të projektit “GRANTI PERFORMANCËS 2023”, e cila financohet nga granti i performancës komunale, falë punës së mirë të kësaj komune.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …