Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti po qëndron për vizitë në Mason të SHBA-së

Kryetari Haliti po qëndron për vizitë në Mason të SHBA-së

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti po qëndron për vizitë në Mason të SHBA-së, vend ky i cili është i binjakëzuar me komunën e Vitisë. Me këtë rast Kryetari Haliti i shoqëruar nga homologu i tij amerikan ka zhvilluar vizita të ndryshme. Kryetari Haliti ka vizituar disa nga institucionet më të rëndësishme në këtë komunë dhe bëhet me dije se nga këto vizita ai ka marrë premtime të shumta për përkrahjen e komunës së Vitisë. Kryetari Haliti ka parë nga afër fabrikën e ujit të pijes dhe atë të trajtimit të ujërave të zeza. Përndryshe bëhet me dije se në ditët e ardhshme kryetari Haliti do të zhvilloj edhe takime të tjera me përfaqësues të institucioneve të ndryshme nga ky shtet dhe pritet që ai të ju drejtohet me një fjalim përfaqësuesve institucional si dhe këshillit të këtij qyteti.

 

Kontrolloni gjithashtu

Shtohet edhe një rast me COVID-19 në Malishevë

Edhe një person nga Komuna e Malishevës, ka rezultuar pozitiv në testin për COVID-19. Kjo ...