MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
valamobile
Fillimi / Lajmet / BSPK më 1 maj do të organizon protestë kundër vdekjeve në vendin e punës
BSPK më 1 maj do të organizojë protesta kundër vdekjeve në vendin e punës

BSPK më 1 maj do të organizon protestë kundër vdekjeve në vendin e punës

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës më 1 maj të këtij viti, në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve, do të organizojë protesta kundër vdekjeve në vendin e punës, pagave të ulëta të punëtorëve, si dhe skemave pensionale. Në vitin 2018, 23 persona kanë humbur jetën në vendin e punës, kurse këtë vit numri ka shkuar në tre. Të hënën në Mitrovicë, është regjistruar viktima e tretë për këtë vit në vendin e punës. Pikërisht ky rast ka bërë që Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës të fillojë organizimin e protestave për të kërkuar nga institucionet kosovare siguri për punëtorët në sektorin publik dhe atë privat.

Kontrolloni gjithashtu

KMDLNJ: Gjatë periudhës 2000-2002 është bërë Kallëzim për masakrën e Dubravës në Tribunalin e Hagës, por nuk u trajtuar

KMDLNJ: Kallëzimi Penal për masakrën e Dubravës i bërë në Tribunalin e Hagës, nuk është trajtuar asnjëherë

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Lirive të Njeriut ka thënë se gjatë periudhës ...