Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti vizitoi projektet e ndryshme qe po realizohen në këtë komunë

Kryetari Haliti vizitoi projektet e ndryshme qe po realizohen në këtë komunë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar fshatin Ballancë për të parë nga afër punimet qe po zhvillohen në rrjetin e kanalizimit të këtij lokaliteti. Aty ai ka takuar banorët e këtij fshati të cilët falënderuan komunën e Vitisë, për realizimin e këtij projekti të rëndësishme. Ndërkaq më pas kryetari Haliti ka vizituar edhe disa projekte infrastrukturore të cilët po realizohen si: ndërtimi i trotuarit Pozheran- Viti si dhe rregullimi dhe shtruarja me zhavorr të rrugës bujqësore që lidh mes veti fshatrat Smirë dhe Gërmovë.

Kontrolloni gjithashtu

Është asfaltuar një tjetër rrugë që lidh fshatrat Busi e Marec

Në një postim të tij, nënkryetari i komunës së Prishtinës Selim Pacolli ka shkruar: Është ...