mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, në ditën e parë të vitit të ri shkollor, ka shkruar për të arriturat në arsim
Ramush Haradinaj ka thënë se partneri në qeveri, Kadri Veseli i PDK-së e ka nxjerrë në pozitë të keqe

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, në ditën e parë të vitit të ri shkollor, ka shkruar për të arriturat në arsim

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, në ditën e parë të vitit të ri shkollor,  ka shkruar për të arriturat në arsim, dhe për nevojën që të punohet edhe më shumë në ngritjen e cilësisë. Po ashtu Kryeministri i është drejtuar me një mesazh urimi, në veçanti për të gjithë fëmijët që ulen për herë të parë në bankat e shkollës, dhe mësimdhënësit në Republikën e Kosovës. Ministria e Arsimit dhe kryesuesit e institucioneve krenohen me arsimin por anashkalojnë faktin se Kosova ka vendin e para fundit në botë sa i përket nxënies me dituri të nxënëseve dhe cilësisë së mësimit. Për me tepër në Kosovë ekziston një sindikatë e cila përpiqet ta rrënojë edhe më tek arsimin kombëtar në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Entuziazmin e fitores që po afrohet e kam ndier fortë në të gjitha takimet që kam pasur me qytetarët

Kadri Veseli: Entuziazmin e fitores që po afrohet e kam ndier fortë në të gjitha takimet që kam pasur me qytetarët

Kandidati i PDK-së për kryeministër të Kosovës, Kadri Veseli, ka zhvilluar të shtunën disa takime ...