kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli, ka thënë se koalicioni Nisma-AKR-PD ka kaluar pragun zgjedhor
Behxhet Pacolli

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli, ka thënë se koalicioni Nisma-AKR-PD ka kaluar pragun zgjedhor

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka thënë se nga numërimi i deritanishëm i votave koalicioni Nisma-AKR-PD ka aktualisht 5.05% dhe ka kaluar pragun. “Veprimet që përmes përpjekjeve  që votat e parregullta të procedohen e të numërohen është tentim për të deformuar vullnetin e qytetarëve. Votimi në Serbi nuk lejon që fletëvotime të tilla të dorëzohen në posten e Kosovës nga Zyra e Serbisë në Kosovë përmes orkestrimit nga Beogradi, por duhet të vijnë përmes postës, në KQZ të Kosovës”, ka saktësuar se  në zarfa duhet të ekzistojë vula e origjinës prej ku është dërguar vota. Kjo është një shkelje e ligjit dhe ne do të ndërmarrim hapa ligjorë për të parandaluar shkeljen e procedurave.

Kontrolloni gjithashtu

Nga sot Republika e Shqipërisë e merr kryesimin e presidencës së OSBE-së

Nga sot Republika e Shqipërisë e merr kryesimin e presidencës së Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë

Kryeministri shqiptar, Edi Rama dhe ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj udhëtojnë sot drejt ...