Hashim Thaçi

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, do të zhvillojë një vizitë katër-ditore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, do të zhvillojë një vizitë katër-ditë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në plan janë vizitat në Shtëpinë e Bardhë, në Departamentin e Shtetit, në atë të Mbrojtjes ose Pentagon, si dhe në Kongres, ku do të ketë takime të rëndësishme në Senat, që është dhoma e lartë e Kuvendit amerikan. Temë kryesore e takimeve dhe bisedave,  që Thaçi do të zhvillojë në Uashington e gjetiu. Temë kryesore në bisedimet me autoritetet e larta të Amerikës është e ardhmja e shtetit të Kosovës, në veçanti dialogu me Serbinë.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …