Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti është pritur në takim nga ministri i Mbrojtjes së Italisë, Lorenzo Guerini

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti është pritur në takim nga ministri i Mbrojtjes së Italisë, Lorenzo Guerini

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, së bashku me anëtarët e kryesisë janë pritur nga ministri i Mbrojtjes së Italisë, Lorenzo Guerini dhe ambasadori i Italisë në Kosovë Piero Cristoforo Sardi. Sipas njoftimit të këtij subjekti politik, në këtë takim Guerini e uroi Vetëvendosjen për rezultatin dhe fitoren në zgjedhjet e 6 tetorit. Njëherit Kurti e ka njoftuar ministrin mbi prioritetet e Qeverisë në ardhje për ndërtimin e një shteti të së drejtës, të barabartë në mirëqenie e të qëndrueshëm financiarisht. Ai ka shprehur falënderimin dhe mirënjohjen për përkrahjen dhe ndihmën e Italisë për Kosovën për paqe, zhvillim, demokratizim e siguri.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …