KEK
Fillimi / Lajmet / Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka takuar sot përfaqësuesit e Odës së Farmacistëve të Kosovës
Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka takuar sot përfaqësuesit e Odës së Farmacistëve të Kosovës

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka takuar sot përfaqësuesit e Odës së Farmacistëve të Kosovës

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka takuar sot përfaqësuesit e Odës së Farmacistëve të Kosovës. Ai ka thënë se shembulli i ministrit Uran Ismaili, i cili duke e luftuar korrupsionin në shëndetësi ia ka shpëtuar buxhetit të shtetit 6 milionë euro, do të jetë shembulli i luftës së tij kundër korrupsionit si kryeministër i ardhshëm. “Me vendime të guximshme, ministri Uran Ismaili ka arritur të bëjë atë që nuk e ka bërë askush për dy dekada në shëndetësi. Kështu ndodh kur vendosim njerëz të rinj në pozita udhëheqëse dhe u japim mundësi. Në takim me përfaqësuesit e Odës së Farmacistëve të Kosovës theksova se shembulli i shëndetësisë, që për herë të parë udhëhiqet nga PDK—ja, me mua si kryeministër do të jetë modeli i luftës sonë kundër korrupsionit. Me gjashtë milionë euro të shpëtuara duke luftuar korrupsionin në shëndetësi, ne tani çdo vit mund të investojmë më shumë dhe të ndërtojmë spitale të reja, të blejmë aparaturë të re dhe barna shumë më cilësore”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Konstituohet legjislatura e re e Kuvendit të Malit të Zi ndonëse pa prezencen e kryetarit të shtetit, Milo Gjykanoviç

Konstituohet legjislatura e re e Kuvendit të Malit të Zi ndonëse pa prezencen e kryetarit të shtetit, Milo Gjykanoviç

Është konstituuar përbërja e re e kuvendit në Malin e Zi, në të cilin shumicën ...