kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Protesta e punëtorëve të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime
Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” sot hyjnë në grevë 24-orëshe

Protesta e punëtorëve të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime

Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, sot kanë mbajtur një grevë një orëshe, grevë kjo e cila ka shkaktuar tollovi dhe vonesa për fluturime. Punëtorët përmes kësaj greve po kërkojnë kompensim dhe benifite tjera për rrezikshmërinë, eliminimin e dallimeve në paga, pagesa e përvojës së punës, orët e punës gjatë vikendeve të paguhen sipas ligjit të punës dhe pagesa e shujtës. Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Aeroportit të Prishtinës, Bashkim Latifi tha se greva ka shkuar ashtu siç edhe është planifikuar dhe se përmes kësaj greve kanë dërguar mesazhet e tyre te menaxhmenti i Aeroportit të Prishtinës. Ai ka paralajmëruar se nëse nuk reflektojnë karshi kërkesave të tyre, greva do vazhdoj tutje edhe nesër ku do protestojnë dy orë dhe po ashtu edhe të mërkurën ku greva do vazhdoj gjatë tërë ditës.

Kontrolloni gjithashtu

Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit

Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në seancën plenare të Forumit të Paqes ...