Fillimi / Lajmet / Këshilli i Përgjithshëm i AAK-së, me shumicë votash ka votuar për koalicionin parazgjedhor me PSD-në
AAK mban një takim me strukturat e partisë për t’i finalizuar përgatitjet e fundit për krijimin e qeverinë e re

Këshilli i Përgjithshëm i AAK-së, me shumicë votash ka votuar për koalicionin parazgjedhor me PSD-në

Këshilli i Përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, me shumicë votash ka votuar për koalicionin parazgjedhor me Partinë Socialdemokrate. Këtë e ka konfirmuar lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj. “Ka pas plotë diskutime rreth kësaj por është votuar me shumicë të votave me dy abstenime për marrëveshje për koalicion me PSD-në”, është shprehur Haradinaj. Njëkohësisht, Këshilli Drejtues i AAK-së, që është organi më i lartë drejtues i partisë, e ka mandatuar kryetarin e AAK-së Ramush Haradinaj, për diskutime për zgjerimin eventual të koalicionit parazgjedhor të AAK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...