Kryetari i Tiranës, Erion Veliaj, ka deklaruar se është çështje kohe kur Shqipëria dhe Kosova të bëhen bashkë

Kryetari i Tiranës, Erion Veliaj, ka deklaruar se është çështje kohe kur Shqipëria dhe Kosova të bëhen bashkë

Kryetari i Tiranës, Erion Veliaj ka deklaruar se është çështje kohe kur Shqipëria dhe Kosova të bëhen bashkë. Ai, në RTV Dukagjini u shpreh se pengesa më e madhe për shqiptarët janë vetë shqiptarët. Është shumë lehtë me thanë turku e shkjau e greku e me gjet fajin tek të tjerët, sot me duhet me punu dhe me ec përpara. Shumica e pengesave e botës shqiptare sot ose një drejtuesi shqiptar sot, ia bën një shqiptar tjetër. Kështu që duhet me kuptu këtu që këto vite, që Kosova është e lirë dhe e pavarur, e Shqipëria e lirë dhe e pavarur, vetëm ne mund ta pengojmë suksesin”, tha Veliaj. I pyetur se a e sheh Shqipërinë e Kosovën bashkë, Veliaj tha se “unë i kam pa gjithmonë bashkë. Besoj është vetëm çështje e kohe sa më i pa bashkë në Evropë. Kam ndoshta kujtimet më të mira, si njëzet-vjeçar, kur i kam mbushë në Kosovë, në Prishtinë, në Mahallë  të Muhaxherëve”, tha i pari i Tiranës. Veliaj në fund u shpreh se “jam ndoshta kryetar pak më i mirë i Tiranës,  sepse kam jetuar në Prishtinë”.

Kontrolloni gjithashtu

Mimoza Ahmetaj

Mimoza Ahmetaj: Zgjedhjet e parakohshme si zgjidhje për Kosovën

Ish-ministrja e Integrimeve, Mimoza Ahmetaj, ka bërë thirrje për zgjedhje të parakohshme si zgjidhje për …