Fillimi / Institucionet / Kryetari i vetëm që ka arritur të marrë tri herë vendin e parë për performancën më të mirë

Kryetari i vetëm që ka arritur të marrë tri herë vendin e parë për performancën më të mirë

Në historinë e Republikës së Kosovës, kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi është shpallur tre herë radhazi kryetari me përformancën më të mirë në Kosovë. Për herë të parë në vitin 2017, modest karshi fitores, por me angazhim të lartë karshi punës për të fituar edhe në vitin 2018 dhe 2019, duke shkruar historinë e suksesit të një kryetari shembull në shtetin tonë. Organizimi i mirë i punës, ofrimi i shërbimeve cilësore në kohë reale dhe krijimi i frymës së mirë të bashkëpunimit me qytetar, kanë bërë që shërbimet dhe cilësia e jetës në komunën e Junikut të rritet dukshëm, arritje që komunës së Junikut i siguruan vendin e parë si komuna me përformancën më të mirë në vend tri vite radhazi.

Kryetari i vetëm që ka arritur të marrë tri herë vendin e parë për performancën më të mirë

Kontrolloni gjithashtu

Drejtoresha për Arsim dhe Edukim, Arbëreshë Krasniqi vizitoi Gjimnazin “Hamdi Berisha”

Drejtoresha e Drejtorisë për Arsim dhe Edukim në komunën e Malishevës, Arbëreshë Krasniqi, vizitën e ...