vipa
driloni com
vala – old
Fillimi / Institucionet / Kryetari, Jashari priti në takim një grup bashkatdhetarësh vullnetmirë që ndihmojnë familjet nevojtare në Skenderaj

Kryetari, Jashari priti në takim një grup bashkatdhetarësh vullnetmirë që ndihmojnë familjet nevojtare në Skenderaj

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari priti në takim një grup bashkatdhetarësh vullnetmirë të shoqëruar nga Drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Osman Veliu, këta bashkatdhetarë që jetojnë dhe veprojnë në shtete të ndryshme të evropës, ndihmojnë familjet nevojtare në Komunën e Skenderajt.

Kryetari Jashari i falënderoi për kontributin e tyre për t’i ndihmuar familjet nevojtare në Skenderaj.

Kontrolloni gjithashtu

Fjala e kryetarit të Rahovecit në seancën solemne të Kuvendit Komunal për Ditën e Çlirimit të Rahovecit

I nderuar kryesues i Kuvendit z. Afrim Dina, të nderuar anëtarë të Kuvendit të Komunës ...