KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari vizitoi konsullatën e Kosovës në Stuttgart

Kryetari Jashari vizitoi konsullatën e Kosovës në Stuttgart

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, ka vizituar konsullatën e Republikës së Kosovës në Stuttgart, ku përveç diskutimeve për tema të ndryshme të konsullatës, kryetari Jashari i ka falënderuar për organizimin e ceremonisë zyrtare të ndarjes së donacionit, kamionë për zjarrfikësit e njësisë në Skenderaj.

Ndër të tjera kryetari Jashari ka theksuar:

“Sot, vizitova konsullatën e Republikës së Kosovës në Stuttgart, me të cilët diskutuam gjerë e gjatë dhe i falënderova për organizimin e ceremonisë zyrtare të ndarjes së donacionit, kamionë për zjarrfikësit e njësisë në Skenderaj. Faleminderit konsullatës tonë në Stuttgart, diplomatëve tonë, të cilët po krijojnë ura bashkëpunimi për institucionet tona.”

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet takimi i radhës i Task Forcës komunale për fillimin dhe mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit

Mbahet takimi i radhës i Task Forcës komunale për fillimin dhe mbikëqyrjen e zhvillimit të ...