Kryetari Kastrati mori pjesë në hapjen edhe të një biznesi të ri në Malishevë

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati dhe nënkryetari, Vesel Krasniqi, kanë marrë pjesë sot në hapjen edhe të një biznesi të ri në Malishevë, me pronar Muharrem Hotin. Hapja e çdo lloji të biznesit është i mirëseardhur, pasi ka ndikim të drejtpërdrejtë në zhvillim dhe hapje të vendeve të reja të punës.

May be an image of text

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …