leoni

Thaçi: Qytetarët e Kosovës sot janë edhe një hap më afër drejt realizimit të një të drejte bazike në familjen evropiane

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi: Gjykata Speciale, çështje e mbyllur që nga viti 2015

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi ka thënë se çështja e Gjykatës Speciale ka qenë e mbyllur në verën e vitit 2015. “Kjo çështje është mbyllur qysh në verën e vitit 2015, dhe zhurmat e ndryshme që janë bërë më vonë kanë qenë të panevojshme dhe pa ndikim më tepër kanë qenë dhe torturim për qytetarin me atë opinion të ekzagjeruar për iniciativën e deputetëve të Kuvendit”, ka thënë Thaçi, për RTV Dukagjini. Ai ka shtuar se “Kosova ka marr vendimin e vet në vitin 2015 e ka themeluar Gjykatën Speciale jo që e ka dashur jo si e ka vlerësuar të drejtë, përkundrazi e ka vlerësuar të padrejtë”. Thaçi ka thënë se Gjykata Speciale nuk do të shfuqizohet.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …