Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama. Ata kanë zhvilluar një takim të mbyllur me ç’rast nuk janë prononcuar as para medieve. Kryetari, Hashim  Thaçi ka përkrahur pa rezervë  qëndrimin e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama gjatë vizitës së tij në Beograd dhe në Nish, ndërkohë që ministri i Jashtëm i Kosovës,  Enver Hoxhaj dhe disa zyrtarë kishin   kërkuar nga Edi  Rama që të mos flasë në Beograd, në emër të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …