mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
valamobile
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi dhe drejtori Duraku, kanë vizituar fermerët përfitues të serave në fshatin Krushë e Madhe

Kryetari Latifi dhe drejtori Duraku, kanë vizituar fermerët përfitues të serave në fshatin Krushë e Madhe

Gjatë ditës së enjte, kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi dhe drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, kanë vizatuar fshatin Krushë e Madhe ku kanë  parë nga afër realizimin e projektit për ndërtimin e serrave dhe punën e fermerëve të këtij fshati. Kryetari Latifi tha se do jemi krahë për krah me fermerët tanë, jo me fjalë por me bashkëpunim dhe me projekte të tilla të cilat mundësojnë fermerët tanë rritjen e kapaciteteve prodhuese të kulturave të ndryshme bujqësore. Projektit për mbështetjen e fermerëve me sera e ka pritur mirë edhe përfituesi i serrës prej 5 ari Ekrem Duraku nga fshati Krushë e Madhe, i cili njihet si nga fermerët më të zellshëm të kësaj ane, ai ka falënderuar komunën e Rahovecit përkatësisht DPZHR-në për mbështetjen e pakusht dhe ka vlerësuar se tani mundësitë për rritjen e kapaciteteve prodhuese do të jenë më të mëdha.

Kontrolloni gjithashtu

Fshati Shaptej së shpejti më rrugë të asfaltuara

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtorë dhe banorët e kësaj zone kanë ...