Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi ka mbajtur takimin e rregullt periodik me punëtorët e administratës

Kryetari Latifi ka mbajtur takimin e rregullt periodik me punëtorët e administratës

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka mbajtur takimin e rregullt periodik me punëtorët e administratës, të cilët i ka falënderuar për punën dhe angazhimin e tyre ditor, po ashtu kryetari Latifi ka kërkuar nga punëtorët e administratës që të vazhdojnë  me punë dhe përkushtim të madh, sepse vetëm kështu dalim faqebardhë e ballëhapur para qytetarëve.

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...