Kryetari Latifi ka pritur në zyrën e tij z.Agron Dina anëtar i Bordit KRM “EKOREGJIONI”

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka pritur në zyrën e tij z.Agron Dina, anëtar i Bordit KRM “EKOREGJIONI”, në një bashkëbisedim të hapur për disa tema të rëndësishme të interesit publik, për mbarëvajtjen e punëve dhe gjendjen e tashme në terren, ku kanë kërkuar të rrisim angazhimin dhe vëmendjen për një mjedis sa më të pastër.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të USAID-it “Qeverisja e Pronës”, znj. Jennifer Ober

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të …