KRYETARI LATIFI VAZHDOI TAKIMET E SË ENJTES ME QYTETARË

Si çdo të enjte, sot, kryetari Latifi priti në zyrën e tij qytetarë të shumtë, banorë nga shumë vendbanime të komunës së Rahovecit për t’i dëgjuar kërkesat dhe nevojat e tyre.

Ata, para të parit të komunës shpalosën kërkesat e tyre, si adresë ku ata gjejnë zgjidhje.

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Jemi të gatshëm për bashkëpunim me komunën e Tetovës

Kryetari i komunës Vitisë, Sokol Haliti dhe kryesuesi i kuvendit komunal, Bekim Azizi kanë pritur …