Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, priti në takim, kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama
Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, priti në takim, kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, priti në takim, kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, priti në takim, Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, Edi Rama. Në një takim shumë miqësor u diskutua për zhvillimet e fundit politike në Kosovë.  Dëgjova rekomandimet dhe kritikat miqësore që i përcolli për të mirën dhe të ardhmen e Kosovës”, tha kryetari Ahmeti. Kryeministri Rama shprehu kënaqësinë e tij që e vizitoi Ahmetin pikërisht në godinën e Komunës e Prishtinës dhe e falenderoi atë për mikëpritjen vëllazërore.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet Dita Botërore e Popullsisë e përcaktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara

Sot shënohet Dita Botërore e Popullsisë e përcaktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara

OKB-ja vendosi 11 korrikun si Ditën e Popullsisë së Botës, për t’u kujtuar njerëzve se ...