kek
valamobile
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Kryetari, Ragip Begaj mundëson ndërtimin e shtëpisë për familjen e Mustafë Hoxhës nga Bellanica
Kryetari, Ragip Begaj mundëson ndërtimin e shtëpisë për familjen e Mustafë Hoxhës nga Bellanica

Kryetari, Ragip Begaj mundëson ndërtimin e shtëpisë për familjen e Mustafë Hoxhës nga Bellanica

Ka filluar ndërtimi i shtëpisë për familjen e Mustafë Hoxhës nga Bellanica. Ndërtimi i shtëpisë është mundësuar nga Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe vëllezërit e tij, pasi kryetari Begaj ka ndarë një mijë euro nga paga e tij mujore, ndërsa dy vëllezërit e tij kanë ndarë po ashtu nga një mijë euro nga buxheti i tyre familjar, për ndërtimin e shtëpisë për familjen Hoxha. Sot gjatë ditës, kryetari Begaj e ka vizituar këtë familje, duke parë nga afër fillimin e punimeve, ndërsa i ka premtuar familjes Hoxha, se pavarësisht se sa do të kushtoj ndërtimi i shtëpisë, ajo do të ndërtohet edhe nëse nuk mjaftojnë këto mjete, pasi vëllezërit e tij, kanë shprehur gatishmërinë për ndërtimin e plotë të shtëpisë. Nga ana tjetër, Mustafë Hoxha e ka falënderuar kryetarin dhe familjen Begaj, për ndihmën e dhënë për familjen e tij, pasi deri më tani, shtëpia dhe hapësira që kanë pasur, nuk ju ka mjaftuar për banim, ndërsa për shkak të gjendjes jo të mirë ekonomike, nuk kanë pasur mundësi që të ndërtojnë shtëpinë. Kryetari Begaj, në vazhdimësi i ndihmon familjet në nevojë, me mjete nga paga e tij mujore, si Kryetar i Komunës.

Kontrolloni gjithashtu

Personat e plagosur para luftës në demonstrata kundër regjimit serb kërkojnë që t’u njihet e drejta e tyre me anë të ligjit

Personat e plagosur para luftës në demonstrata kundër regjimit serb kërkojnë që t’u njihet e drejta e tyre me anë të ligjit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka ...